وبلاگicon
وبلاگکد ماوس

نوای معطر الهی
روايات نقل شده از زينب کبري (س)   در باره شخصيت روايي حضرت زينب عليهاالسلام، علماي بزرگي سخن گفته‏اند؛ از جمله: ابوالفرج اصفهاني مي‎گويد: زينب عقيله دختر علي ‏بن ابي‏طالب، مادر
قالب وبلاگ
درباره ي سايت


اگر قدری شنوا باشیم نوای معطر الهی را می شنویم........................... سایتی مذهبی -داستانی-علمی-نرم افزاری...................................... با نظرات خود ما را یاری دهید.................................................
موضوعات سايت
چهارده معصوم
مطالب وفایل های مذهبی
داستان و ادبیاتی
خبری از زندگی
تفسیری از قرآن
خبری برای آن دنیا
قرآن
معرفی کتاب
پیامبران
سوره ها
کتاب خانه:
سفر مجازی
نرم افزار موبایل
ادیان
گالری تصاویر
مطالب علمی از دنیای علم وهنر
زندگانی بزرگان علم وادب ایران وجهان
المپیاد
رایانه وموبایل
فیلم
نويسندگان
احمد ارسالی: 3
مطالب تصادفي
سوره قرآن
سوره قرآن
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
اوقات شرعی
اوقات شرعی
امکانات وب




در اين وبلاگ
در كل اينترنت



RSS


POWERED BY
rozblog.COM
پیغام مدیر سایت
سلام دوست من به سایت نوای معطر الهی خوش آمدید لطفا برای استفاده از تمامی امکانات

دانلود فایل , شرکت در انجمن و گفتگو با سایر اعضا در سایت ثبت نام کنید







تصوير
آخرین ارسال های تالار گفتمان
روايات نقل شده از زينب کبري (س)
 

در باره شخصيت روايي حضرت زينب عليهاالسلام، علماي بزرگي سخن گفته‏اند؛ از جمله:

ابوالفرج اصفهاني مي‎گويد: زينب عقيله دختر علي ‏بن ابي‏طالب، مادرش‏ فاطمه دختر رسول خداست و او همان كسي است كه ابن‏عباس از او كلام حضرت فاطمه (عليه‌السلام) را در فدك نقل مي‏كند و مي‏گويد: حديث كرد مرا عقيله ما زينب دختر علي (عليه‌السلام)...

در انساب الطالبيين مي‏خوانيم: زينب كبري دختر اميرمومنان (عليه‌السلام) كه كنيه‏اش ‌ام الحسن بود، از مادرش زهرا (عليهاالسلام) روايت مي‏كرد.

مرحوم سيد نورالدين جزايري، در خصائص الزينبيه، ويژگي موثقه ‏بودن زينب را طرح مي‏كند و مي‏نويسد: «از جمله القاب آن محترمه ‏"موثقه‏"(مورد اعتماد) است، كه آن مكرمه مورد وثوق خلاق عالم و حضرت سيدالشهدا، و حضرت سجاد (عليهماالسلام) بوده‏اند و لذا حافظ ودايع الهيه و اسرار محمديه بوده، بلكه محل وثوق كليه مردم بوده ‏و لذا حضرت سيدالساجدين (عليه‌السلام) هر وقت ‏بيان اخبار و احاديث مي‏فرمود و مي‏خواست كه در اذهان مردم جاي گيرد و از او بپذيرند، به ‏عمه‏اش اسناد مي‏داد و از آن مخدره نقل مي‏فرمود و كذالك ابن ‏عباس با اين كه مقبول القول بود، مع ذالك مي‏گفت: «حدثتنا عقليتنا.»

آية الله خويي مي‏نويسد: از مادرش سلام الله عليها روايت ‏مي‏كند. و جابر فقيه(1) و عباد عامري از او روايت مي‏كنند. اين همه نشان از اوج مقام ‏روايي حضرت زينب (عليهاالسلام) دارد كه متاسفانه كمتر مورد توجه قرار گرفته است.

گواهي مي‏دهم كه پدرم، محمد، بنده و فرستاده اوست. پيش از آن‏ كه او را بيافريند، برگزيد و پيش از پيغمبري تشريف انتخاب ‏بخشيد و به نامي ناميد كه سزاوارش بود و اين هنگامي بود كه ‏آفريدگان از ديده نهان بودند و در پس پرده‏ي بيم نگران و در پهنه‏ي بيابان عدم سرگردان. پروردگار بزرگ پايان كار همه‏ كارها را دانا بود و بر دگرگوني‏هاي روزگار محيط، بينا و به ‏سرنوشت هر چيز، آشنا.

 

راويان حديث از زينب کبري عليهاالسلام

بايد توجه داشت كه ارزش روايات نقل شده از حضرت زينب (عليهاالسلام) فراتر از رواياتي است كه راويان ديگر نقل كرده‏اند، زيرا اين بانوي ‏بزرگ خود عالمه‏اي غير معلمه بود و رواياتي را كه نقل مي‏كرد، بي هيچ شبهه‏اي، معتبر و مستنداند. حتي روايت‏هايي كه در سنين‏ كودكي از او نقل شده‏اند. اين بانوي بزرگوار كه پنج سال قبل از وفات رسول خدا (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) به دنيا آمد، از مادرش فاطمه زهرا (عليهاالسلام)، پدرش ‏علي (عليه‌السلام)،اسمأ بنت عميس، و‌ ام ايمن روايت نقل مي‏كرد. شمار راويان از وي بسيارند كه مي‏توان به: علي ‏بن حسين (عليه‌السلام)، ابن عباس، محمد بن عمر، عطأ بن سائب، فاطمه بنت الحسين، محمد بن جابر، عباد عامري و ... اشاره كرد.

حال به بيان برخي از روايات نقل شده از حضرت زينب عليهاالسلام مي‎پردازيم.

وسيله ارتباط خلق و خالق

ابوبكر با اين سند: محمد بن زكريا، جعفر بن محمد بن عماره ‏كندي، پدرش، حسين بن صالح، دو مرد از بني‏هاشم، از حضرت ‏زينب (عليهاالسلام) دختر علي (عليه‌السلام) روايت كرد كه زينب عليهاالسلام فرمود: «قالت فاطمه عليهاالسلام: ... و نحنُ وسيلتهُ في‏ خلقهِ و نحنُ خاصته و محل ‏قدسه و نحن حجته في غيبه و نحن ورثه انبيائه...»؛ «ما وسيله‏ ارتباط خدا با مخلوق‏هاي او هستيم. ما برگزيدگان خداييم و جايگاه پاكي‏ها، ما راهنماهاي روشن خداييم و وارث پيامبران او هستيم‏.»

بهشت جايگاه شيعيان

ابي‏حجاف (از محمد بن عمر بن حسن)، از زينب، به نقل از فاطمه عليهاالسلام و اشجع، بليد بن سليمان (از ابي‏حجاج، محمد بن عمرو هاشمي) از زينب دختر علي (عليه‌السلام) نقل كرد كه فاطمه عليهاالسلام فرمود: «قالت فاطمه عليهاالسلام: ان رسول الله قال لعلي اما انك يابن ‏ابي‏طالب و شيعتك في‏الجنه‏»، «و سَيجي‏ء اقوام ينتحلون حبكَ ثم‏ يمرقونَ مِنَ الاسلامِ كما يمرق السهم مِن الرميه»؛ رسول خدا به ‏علي (عليه‌السلام) فرمود: «اي پسر ابوطالب! همانا تو و رهروان تو در بهشت‏اند و به زودي قومي مي‏آيند كه از دوستي تو سخن مي‏گويند. آنگاه از اسلام فرار مي‏كنند، مانند پرت شدن تير از كمان.» 

دوستي آل محمد صلي الله عليه و آله

روايتي مشهور به «فاطميات‏» در باب دوست داشتن آل محمد كه با اين اسناد نقل شده است: &laquo... عن فاطمه بنت السجاد علي بن الحسين زين العابدين (عليه‌السلام) عن ‏فاطمه بنت ابي عبدالله الحسين (عليه‌السلام) عن زينب بنت اميرالمؤمنين (عليه‌السلام) عن فاطمه بنت رسول الله (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) قالت: الا مَن ماتَ عَلي حُب آل محمد ماتَ شهيداً»؛ «آگاه باشيد هر كسي كه ‏بر دوستي آل محمد بميرد، شهيد است.»

خطبه نور

يكي ديگر از احاديثي كه حضرت زينب عليهاالسلام نقل كرد، خطبه طولاني حضرت ‏زهرا عليهاالسلام در مسجد مدينه است.
حديثي كه در متن آن ده‏ها حديث ‏درخشنده وجود دارد و بسياري از احاديثي كه از حضرت فاطمه عليهاالسلام نقل مي‏شود، مربوط به همين حديث طولاني است. ما براي اختصار تنها به ترجمه بخشي از آن بسنده مي‏كنيم. علاقه‏مندان را به‏ مطالعه منابع آن ارجاع مي‏دهيم.

ما خاندان را در ميان شما به خلافت گماشت و تاويل كتاب الله را به عهده ما گذاشت. حجت‏هاي آن آشكار و آنچه در باره ماست، پديدار و برهان آن روشن و از تاريكي گمان به كنار و آواي آن ‏در گوش، مايه آرام و قرار.

«در اين روز حضرت زهرا عليهاالسلام چادر به سر كرد و با همراهي جمعي ‏از بانوان وارد مسجد شد. ابوبكر و عده‏اي از مهاجران و انصار حاضر بودند. به احترام آن بانو پرده سفيدي آويختند. قبل از آغاز سخن، ناله‏ي جانسوزي كرد كه بسياري از حاضران گريستند و پس از آن كه مردم آرام گرفتند، فاطمه عليهاالسلام فرمود:

شكر نعمت:

«ستايش خداي را بر نعمت‏هايي كه ارزاني داشت و سپاس او را بر انديشه نيكو كه در دل نگاشت. سپاس بر نعمت‏هاي فراگير كه از چشمه لطفش جوشيد و عطاهاي فراوان كه بخشيد و نثار احسان كه ‏پياپي بخشيد. نعمت‏هايي كه از شمار افزون است و پاداش آن از توان بيرون و درك نهايتش، نه در حد انديشه ناموزون. سپاس را مايه فزوني نعمت نمود و ستايش را سبب فراواني پاداش فرمود و به خاطر در خواست پياپي، بر عطاي خود افزود.

ديدگاه توحيدي:

گواهي مي‏دهم خداي جهان يكي است و جز او خدايي نيست. نشان اين ‏گواهي، درستي و بي‏آلايشي است و پايبندان اين اعتقاد، دل‏هاي با بينش و راهنماي رسيدن بدان، چراغ دانش. خدايي كه چشم‏ها او را نمي‏توانند ببينند و گمان‏ها چگونگي او را نمي‏دانند.

فلسفه آفرينش:

همه چيز را از هيچ پديد آورد و بي‏ نمونه‏اي افشا كرد، نه به ‏آفرينش آن‏ها نيازي داشت و نه از آن خلقت، سودي برداشت. جز آن‏ كه خواست قدرتش را آشكار سازد و آفريدگان را بنده‏وار بنوازد و بانگ دعوتش را در جهان اندازد. پاداش را در گرو فرمانبرداري ‏نهاد و نافرمانان را به كيفر بيم داد، تا بندگان را از عقوبت ‏برهاند و به بهشت‏ بكشاند.

خلقت پيامبر (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله):

گواهي مي‏دهم كه پدرم، محمد، بنده و فرستاده اوست. پيش از آن‏ كه او را بيافريند، برگزيد و پيش از پيغمبري تشريف انتخاب ‏بخشيد و به نامي ناميد كه سزاوارش بود و اين هنگامي بود كه ‏آفريدگان از ديده نهان بودند و در پس پرده‏ي بيم نگران و در پهنه‏ي بيابان عدم سرگردان. پروردگار بزرگ پايان كار همه‏ كارها را دانا بود و بر دگرگوني‏هاي روزگار محيط، بينا و به ‏سرنوشت هر چيز، آشنا.

خاندان اهل بيت حرام‏هاي خدا را بيان دارنده است و حلال‏هاي او را رخصت دهنده و مستحبات را نماينده. و شريعت را راه‎گشاينده و اين همه را با رساترين تعبير، گوينده و با روشن‏ترين بيان رساننده.

 

فلسفه بعثت پيامبر (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله):

محمد(صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) را برانگيخت تا كار خود را به اتمام و آنچه را كه مقدر ساخته بود، به انجام رساند. پيغمبر كه درود خدا بر او باد.

ديد هر فرقه‏اي ديني گزيده و هر گروه در روشنايي شعله‏اي خزيده ‏و هر دسته‏اي به بتي نماز برده و همگان ياد خدايي را كه ‏مي‏شناسند، از خاطر سترده‏اند.

پس خداي بزرگ تاريكي‏ها را به نور محمد (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) روشن ساخت و دل‏ها را از تيرگي كفر بپرداخت و پرده‏هايي را كه بر ديده‏ها افتاده بود، به يك سو انداخت. سپس به اهل مجلس‏ نگريست و چنين فرمود:

عهد بندگان با خدا:

شما بندگان خدا! نگاهبانان حلال و حرام و حاملان دين و احكام و امانت‏داران حق و رسانندگان آن به خلق هستيد. حقي را از خدا عهده‎‏داريد و عهدي را كه با او بسته‏ايد، پذيرفتار.

جايگاه اهل بيت (عليهم السلام):

ما خاندان را در ميان شما به خلافت گماشت و تاويل كتاب الله را به عهده ما گذاشت. حجت‏هاي آن آشكار و آنچه در باره ماست، پديدار و برهان آن روشن و از تاريكي گمان به كنار و آواي آن ‏در گوش، مايه آرام و قرار و پيرويش راهگشاي روضه رحمت ‏پروردگار و شنونده آن در دو جهان رستگار است. دليل‏هاي روشن ‏الهي را در پرتو آيت‏هاي آن مي‏توان ديد و تفسير احكام واجب او را از مضمون آن بايد شنيد. حرام‏هاي خدا را بيان دارنده است و حلال‏هاي او را رخصت دهنده و مستحبات را نماينده. و شريعت را راه‎گشاينده و اين همه را با رساترين تعبير، گوينده و با روشن‏ترين بيان رساننده.

فلسفه احكام:

سپس ايمان را واجب فرمود و به آن زنگ شرك را از دل‏هاي شما زدود و با نماز، خودپرستي را از شما دور نمود. روزه را نشان‏دهنده دوستي خالص ساخت و زكات را مايه افزايش روزي بي‏دريغ و حج را آزماينده درجه دين و عدالت را نمودار مرتبه يقين و پيروي ما را مايه وفاق و امامت ما را مانع افتراق و دوستي ما را عزت مسلماني و باز داشتن نفس را موجب نجات و قصاص را سبب ‏بقا زندگاني، وفاي به نذر را موجب آمرزش و تمام پرداختن ‏پيمانه و وزن را مانع از كم فروشي و كاهش قرار داد.

تبعيت از نهي خدا:

فرمود مي‏خواري نكنند تا تن و جان از پليدي پاك سازند و زنان ‏پارسا را تهمت نزنند تا خويش را سزاوار لعنت نسازند. دزدي را منع كرد تا راه عفت پويند و شرك را حرام فرمود تا به اخلاص، طريق يكتاپرستي جويند. پس چنان كه بايد، ترس از خدا را پيشه ‏گيريد و جز مسلمان نميريد. آنچه فرموده است ‏به جا آريد و خود را از آنچه نهي كرده، باز داريد كه تنها دانايان از خدا مي‏ترسند.

خداوند زكات را مايه افزايش روزي بي‏دريغ و حج را آزماينده درجه دين و عدالت را نمودار مرتبه يقين و پيروي ما را مايه وفاق و امامت ما را مانع افتراق و دوستي ما را عزت مسلماني و باز داشتن نفس را موجب نجات و قصاص را سبب ‏بقا زندگاني، وفاي به نذر را موجب آمرزش و تمام پرداختن ‏پيمانه و وزن را مانع از كم فروشي و كاهش قرار داد.

 

من فاطمه دختر محمد (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) هستم:

مردم! چنان كه در آغاز سخن گفتم، من فاطمه‏ام و پدرم محمد (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) است. همانا پيغمبري از ميان شما به سوي شما آمد كه رنج ‏شما بر او دشوار بود و به گرويدن شما اميدوار و بر مومنان مهربان و غمخوار بود. اگر او را بشناسيد مي‏بينيد او پدر من است؛ نه پدر زنان شما و برادر پسر عموي من است؛ نه مردان شما. او رسالت ‏خود را به گوش مردم رساند. آنان را از عذاب الهي ترساند. فرق‏ و پشت مشركان را به تازيانه توحيد خست و شوكت ‏بت‎پرستان را در هم شكست تا جمع كافران را از هم گسست. صبح ايمان دميد و نقاب از چهره حقيقت فرو كشيد. زبان پيشواي دين در مقال شد و شياطين سخنور، لال.

بعثت، صعود از ذلت ‏به اوج عزت:

در آن هنگام شما مردم بر كنار مغاكي(گودي و گودال، شيار و جاي پست و گود) از آتش بوديد خوار و در ديده همگان بي‏مقدار. لقمه هر خورنده و شكار هر درنده و لگدكوب ‏هر رونده بوديد. نوشيدني‏تان آب گنديده و ناگوار، خوردني‏تان ‏پوست جانور و مردار بود. پست و ناچيز و ترسان از هجوم همسايه ‏و همجوار تا آن كه خدا با فرستادن پيغمبر خود، شما را از خاك ‏مذلت ‏برداشت و سرتان را به اوج رفعت ‏برافراشت.

علي (عليه‌السلام) كيست؟

پس از آن همه رنج‏ها كه ديد و خستگي كه تحمل كرد، رزم‏آوران ‏ماجراجو و سركشان درنده‏خو و جهودان دين به دنيا فروش و ترسايان حقيقت فروش، از هر سو به وي تاختند و با او نرد مخالفت‏ باختند. هرگاه آتش كينه افروختند، آن را خاموش ساخت‏ و گاهي كه گمراهي سر برداشت، يا مشركي دهان به بيهودگي گشاد، برادرش، علي را در كام آنان انداخت. علي باز نايستاد تا بر سر و مغز مخالفان نواخت و كار آنان را با دم شمشير يكسره كرد. او اين رنج را براي خدا مي‏كشيد و براي تحقق اوامر خدا تلاش مي‏كرد و در آن خشنودي پروردگار و رضاي پيغمبر (صلي‌الله‌عليه‌و‌آله) را مي‏ديد و سروري ‏اولياي خدا را مي‏خريد. همواره دامن به كمر زده نصحيت كننده، تلاش و كوشش كننده بود.

فرمود مي‏خواري نكنند تا تن و جان از پليدي پاك سازند و زنان ‏پارسا را تهمت نزنند تا خويش را سزاوار لعنت نسازند. دزدي را منع كرد تا راه عفت پويند و شرك را حرام فرمود تا به اخلاص، طريق يكتاپرستي جويند.

نفاق رخ نمود:

اما شما در آن روزها در زندگي راحت، آسوده و در بستر امن و آسايش غنوده بوديد. وقتي خداي تعالي همسايگي پيغمبران را براي ‏رسول خويش گزيد، دورويي آشكار شد و كالاي دين بي‏خريدار. و گمراهي دعوي‎دار و هر گمنامي سالار و هر ياوه‏گويي در كوي و برزن و در پي‏ گرمي بازار. شيطان از كمينگاه خود سر برآورد و شما را به خود دعوت كرد و ديد چه زود سخنش را شنيدند و سبك در پي ‏او دويدند و در دام فريبش خزيدند و به آواز او رقصيدند... .»

 پي‎نوشت‎:

1- جزء سوم باب معرفة الكبائر، حديث 1754.



محمد ميانجي

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

درباره : چهارده معصوم , امام وامام زادگان , مطالب وفایل های مذهبی , مذهبی ,

نمایش این کد فقط در ادامه مطلب برای قرار کد مورد نظر به ویرایش قالب مراجعه کنید
برچسب ها : "مذهبی" , "مطلب مذهبی" , " امامزاده" , حضرت زینب ,

مطالب مرتبط
امامت ، از اصول مذهب(سوال وجواب)
ائمه و پيشوايان اسلام
امامت در باطن اعمال
فرق ميان نبى و امام
امامت در بيان معارف الهيّه
قصه هاى زندگى فاطمه عليها السلام
داستان های زیبا2
خلاصه حالات آخرين پيامبر و اشرف مخلوقات و فضایل
زندگانی حضرت محمّد صلّى اللّه عليه و آله
نماز و امام حسين عليه السلام
قرآن و ياد شهدا
زيارت عاشورا در سايه قرآن
عزّت و ذلّت در كربلا
جلوه هاى قرآن در كربلا
امر به معروف و امام حسين عليه السلام
اهداف امام حسين عليه السلام و قرآن
حركت امام حسين بر اساس قرآن
انگيزه ، اخلاص ، نشاط و آگاهى در كربلا
قرآن و امام حسين عليه السلام
مصايب حضرت زينب (س ) در سرزمين كربلا و مصايب زينب (س ) در شب عاشورا ومصايب زينب (س ) در روز عاشورا
حضرت زینب(س) تا اربعین حسینی و.حضرت زینب(س) وامام حسین(ع)
فضایل حضرت زینب(س)
فصل چهارم :حضرت عباس(ع) با رويدادها
فصل سوّم : ويژگيهاى روحى حضرت عباس(ع)
فصل دوّم :حضرت عباس (ع ) و ديدگاهها
فصل اوّل : ولادت و رشد حضرت ابوالفضل(ع)
چهل حديث گهربار منتخب از امام حسین(ع)
فصل هشتم :حضرت عباس (ع)بر كرانه علقمه
فصل ششم :حضرت عباس(ع) با نهضت حسينى
فصل پنجم :حضرت عباس(ع) كابوس هولناك معاویه
انفاق در حال ركوع
سيرت و آثار امام مهدى (عجل الله تعالى فرجه الشريف )
شهادت عبدالله بن حسن عليه السّلام
شهدای کربلا
توبه حر رضى عندالله
برگزارى نماز ظهر عاشورا
شهادت حضرت على اصغر
شهادت حضرت عباس عليه السّلام
شهادت عبدالله بن حسن عليه السّلام
جهاد و شهادت حضرت على اكبر عليه السّلام

تاریخ : دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نویسنده : جمعی از نویسندگان l بازدید : 185

ارسال نظر
کد امنیتی رفرش


مطالب گذشته
» اگر کسی ادعا کند با دلایل عقلی وجود خدا را رد می کند باید چه جوابی به او داد؟ »» سه شنبه 08 آذر 1401
» گریتینگ »» شنبه 14 اردیبهشت 1398
» کتاب یک چمدان خاطره »» چهارشنبه 28 فروردین 1398
» ۵ ترفند ساده برای تمیز کردن سینک ظرفشویی »» دوشنبه 07 آبان 1397
» ضرورت طراحی سایت حرفه ای »» شنبه 07 مرداد 1396
» مزایا و معایب طراحی سایت پارالاکس »» دوشنبه 26 تیر 1396
» اربعین »» شنبه 29 آبان 1395
» درازگودال ماریانا »» شنبه 29 آبان 1395
» آدانسونیا یا بائوباب »» شنبه 29 آبان 1395
» یون--سدیم »» شنبه 29 آبان 1395
» محمد بن موسی خوارزمی »» شنبه 29 آبان 1395
» دانلود Internet Download Manager 6.26 – نرم افزار دانلود منیجر IDM »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» دانلود انیمیشن 6 ابر قهرمان دوبله فارسی با کیفیت عالیbig hero 6 2014 »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» دانلود انیمیشن زندگی پنهان حیوانات The Secret Life of Pets 2016 با دوبله فارسی و لینک مستقیم »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» دانلود فیلم بارکد با کیفیت اورجینال و لینک مستقیم »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» فیلم بادیگارد با کیفیت 1080p و لینک مستقیم-nava1.rzb.ir »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» دانلود انیمیشن رودنسیا و دندون شازده خانم با دوبله فارسی و کیفیت Rodencia and the Princess’ Tooth -HD »» پنجشنبه 06 آبان 1395
» 10 تاثیر مضر مواد مخدر بر بدن »» جمعه 22 آبان 1394
» وظایف قوه قضائیه چیست؟ درباره ی قوه ی قضاییه »» جمعه 22 آبان 1394
» درباره ی شرکت پست »» جمعه 22 آبان 1394
» انواع تقویم( -تقویم قمری-تقویم قمری شمسی-تقویم شمسی-تقویم جولیوسی-تقویم گرگوری--تقویم خورشیدی خیام:) »» جمعه 22 آبان 1394
» ویژگی رفتاری زنبور ها-زنبورها »» جمعه 22 آبان 1394
» موضوع تاثیر رسانه بر روی زندگی مردم »» جمعه 22 آبان 1394
» سيّد محمدحسن طباطبائي ميرجهاني(2) »» جمعه 08 آبان 1394
» سيّد محمدحسن طباطبائي ميرجهاني(1) »» جمعه 08 آبان 1394
» امامت ، از اصول مذهب(سوال وجواب) »» جمعه 08 آبان 1394
» ائمه و پيشوايان اسلام »» جمعه 08 آبان 1394
» امامت در باطن اعمال »» جمعه 08 آبان 1394
» فرق ميان نبى و امام »» جمعه 08 آبان 1394
» امامت در بيان معارف الهيّه »» جمعه 08 آبان 1394
» قصه هاى زندگى فاطمه عليها السلام »» دوشنبه 03 فروردین 1394
» داستانهاى ما »» جمعه 29 اسفند 1393
» داستان های زیبا2 »» پنجشنبه 28 اسفند 1393
» داستان های زیبای 2 »» چهارشنبه 27 اسفند 1393
» داستان های زیبا 1 »» چهارشنبه 27 اسفند 1393
» آمینو اسیدها »» سه شنبه 26 اسفند 1393
» موضوع حالات جوانی »» یکشنبه 24 اسفند 1393
» خلاصه حالات آخرين پيامبر و اشرف مخلوقات و فضایل »» جمعه 03 بهمن 1393
» نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی »» جمعه 03 بهمن 1393
» زندگانی حضرت محمّد صلّى اللّه عليه و آله »» جمعه 03 بهمن 1393
آمار کاربران

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
سخنی از بهشت
آیه قرآن
آیه قرآن
ذکر روزهای هفته
ذکر روزهای هفته
جنگ دفاع مقدس
جنگ دفاع مقدس
وصیت شهدا
وصیت شهدا
مهدویت امام زمان (عج)
مهدویت امام زمان (عج)
مطالب محبوب
سخنی از صدق وصفا بازدید : 467
ديان و مذاهب هند بازدید : 459
فیض کا شانی بازدید : 447
امام علی (ع) بازدید : 437
اربعین بازدید : 427
امام شناسی بازدید : 419
آداب سخن گفتن بازدید : 413
) دعاى گنج العرش بازدید : 407
نظر سنجي
چند صلوات برای ظهور امام زمان می فرستید؟
کدامین مطالب را می پسندید؟
نظرتان در مورد سایت چیست؟

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به نوای معطر الهی مي باشد.

جدید ترین موزیک های روز



طراح و مترجم قالب

طراح قالب

جدیدترین مطالب روز

فیلم روز

نوای معطر الهی